Felter markeret med * skal udfyldes

Land

Danmark

VIL DU GERNE KONTAKTES VEDRØRENDE HARLEY-DAVIDSON PRODUKTER, SERVICES OG ARRANGEMENTER?

I må gerne kontakte mig (afkryds for godkendelse):

Jeg har læst, forstået og accepterer den vedhæftede erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, og vil gerne kontaktes

Jeg accepterer, at Harley-Davidson Europe Ltd kan indsamle, behandle og bruge de personlige oplysninger, som jeg giver, og dele disse oplysninger med autoriserede Harley-Davidson forhandlere i Danmark og med selskaber i Harley-Davidson's verdensomspændende koncern (herefter: Harley-Davidson), således at de kan indsamle, behandle og bruge disse oplysninger til periodisk reklame fra Harley-Davidson eller autoriserede forhandlere i forbindelse med udlejning, salg og markedsføring af Harley-Davidson motorcykler, reservedele, tilbehør, andre varer og serviceydelser, der sælges af Harley-Davidson, autoriserede forhandlere eller licenstagere samt til invitationer til arrangementer og markedsundersøgelser foretaget af de enheder nævnt ovenfor. Denne aftale kan til enhver tid tilbagekaldes. For tilbagekaldelse eller forespørgsler om, hvordan Harley-Davidson bruger mine data, kan jeg kontakte min lokale Harley-Davidson forhandler via kontaktoplysningerne, der findes i afsnittet “Hvordan kontakter jeg Harley-Davidson” i Harley-Davidson's Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.

Omfattende Harley-Davidson Inc., H-D U.S.A. LLC, Harley-Davidson Motor Company Group LLC, Harley-Davidson Motor Company Inc, Harley-Davidson Motor Company Operations Inc, Harley-Davidson Dealer Systems Inc. og Harley-Davidson Financial Services Inc, som alle ligger i USA og med den Harley-Davidson enhed, der er ansvarlig for Danmark (se detaljer i afsnittet Hvordan kontakter jeg Harley-Davidson i Harley-Davidson's erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger). Niveauet for databeskyttelse i Danmark er måske ikke sammenlignelig med EU-standarder. Harley-Davidson har taget foranstaltninger for at sikre at data, der overføres fra Europa til USA, vil blive opretholdt i overensstemmelse med EU-standarder.

Land

Danmark